ODÜ’de Duo Konser

09.05.2018

Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Duo Konser gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Arş. Gör. Gonca Görsev tarafından düzenlenen konserde Romance, Nobody Knows the Trouble I Have Seen, Zwölf Düos No:12 G. Maj. Allegro, Kaleden İniyorum, Kâtibim, Çanakkale İçinde, Arabesque gibi pek çok eser keman, piyano, viyolonsel ve ritim enstrümanları eşliğinde seslendirildi.

Gerçekleştirilen konser sonrası Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Arş. Gör. Gonca Görsev’e çiçek takdim etti.