ODÜ, Üniversite Tercih Günlerinde İlgi Gördü

16.11.2017

Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen Üniversite Tercih Günleri’nde Üniversitemizin açmış olduğu stant öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Öğrencilerin üniversite tercihlerini yaparken daha doğru ve isabetli karar vermeleri amacıyla açılan fuarda Türkiye’nin farklı illerinde bulunan devlet ve vakıf üniversitelerinin stantları yer aldı. Ordu’nun il ve ilçe merkezlerinde bulunan liselerin öğrencileri Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarı ziyaret ederek Üniversiteler hakkında birçok bilgi edindi.

Fuarda Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Birimi tarafından kurulan stant ile öğrencilere Ordu Üniversitesinin farkındalıkları ve hangi puan türleri ile nasıl yerleşecekleri hakkında detaylı bilgiler verildi.  Yaklaşık 4 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda seminer salonlarında rehberlik ve psikolojik danışmanlık konulu paneller gerçekleştirildi.