Rektör Yarılgaç, İkizce MYO Personeliyle Bir Araya Geldi

15.11.2017

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İkizce Meslek Yüksekokulu personeli ile bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

İkizce Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi düşünülen öğrenci odaklı bilimsel, teknik ve fiziki alt yapı çalışmaları değerlendirildi. Kurulduğu yıldan bugüne kadar geçen sürede gerek bilimsel gerekse de fiziki alt yapı çalışmaları çerçevesinde son derece hızlı yol kat edildiğinin altı çizildi. İkizce Meslek Yüksekokulunda tamamlanan peyzaj düzenlemeleri, yemekhane genişletme çalışmaları, amfi, kantin ve çok amaçlı spor sahası yapım işleri hakkında bilgi verildi.

Toplamda 8 akademik ve 5 idari personeli, Bankacılık ve Sigortacılık programında 107, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon programında 69, Yaşlı Bakımı programında 73 toplamda ise 249 öğrenci ile eğitim- öğretim faaliyetine devam eden İkizce Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulunan Rektör Prof.Dr Tarık Yarılgaç, üniversitelerin bulundukları coğrafyada rol model kurumlar olduklarını vurgulayarak başta Ordu şehri olmak üzere bölgenin kalkınmasına yönelik gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar ve öğrenci merkezli eğitim modeliyle Ordu Üniversitesinin kurulduğu günden bu yana geçen süreçte durmadan ve yorulmadan bilimsel bilgi üretmeye devam ettiğini belirtti. Başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere hem ulusal hem de uluslararası alanda her geçen gün marka olma yolunda çalışmalar gerçekleştirdiklerinin vurgulayan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç,  “Üniversitemizin tüm birimlerinde olduğu gibi bu birimimizde de üstün, kaliteli, evrensel platformda bilime ışık tutabilecek modern, teknolojik ve aktif yapılanma sürecini tamamlamış bulunmaktayız. Sürekli olarak yenilenme, gelişme ve modern çağa uyum sağlamış yerleşkeler oluşturabilme çabası ile bizleri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda değişime sürükleyen fikirleri ile bizlere ilham veren gençlerimize, bunun yanı sıra evrenselleşme yolunda çıtayı her geçen gün artıran Üniversitemizin tüm mensuplarına verdikleri destekler için teşekkür ediyor başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.