Üniversitemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

10.11.2017

Üniversitemizde Mustafa Kemal Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıl dönümü dolayısıyla Öğrenci Konseyi tarafından Atatürk’ü Anma Töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Yerleşkesi Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programa Üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı.  Saat 09.05’te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ile başlayan tören İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.  Atatürk Anıtı’nın önüne çelenk konulmasının ardından Öğrenci Konseyi tarafından Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümüne ile ilgili bir konuşma gerçekleştirildi.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen ve üç gün boyunca açık olan sergiyi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Noyan, Prof. Dr. Ş. Metin Kara ve Prof. Dr. Fikri Balta ziyaret etti. Merkezi Kantin’de Atatürk’ün fotoğraflarının sergilenerek sevdiği şarkıların çalındığı sergide ziyaretçiler anı defterlerine dileklerini yazdı.