Eğitim Fakültesi Öğrencileri Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı'nda

30.10.2017

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi akademisyen ve öğrencileri Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı’na katıldı.

21-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen ve Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Şenol Sezer, Yrd. Doç. Dr. Nalan Arabacı ve Eğitim Fakültesi öğrencileri kitap stantlarını ziyaret ettiler.

154 yayınevinin bulunduğu, 72 yazarın okuyucuları ile buluştuğu, Türkiye’nin önemli yazarlarının çeşitli konularda söyleşi gerçekleştirdiği fuarda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, “Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ile birlikte dördüncüsü düzenlenen kitap fuarına ziyarette bulunduk. Üniversite olarak bu tür etkinlikleri can-ı gönülden destekliyoruz. Toplumumuzda özellikle gençlerin ve çocukların kitap okuma alışkanlığını kazanması açısından bu tür etkinliklerin çok yararlı olduğunun farkındayız. Fuara Eğitim Fakültesi öğrencilerimizin de katılmasını istedik, bu anlamda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Şenol Sezer ve Yrd. Doç. Dr. Nalan Arabacı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Birçok yazar ve yayınevinin yer aldığı fuarda tiyatrocu- yazar Kemal İnci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara’ya yazmış olduğu “Yeşilçam Anıları” adlı kitabını imzaladı. Kitap stantlarını ziyaret eden ve pek çok yazarla tanışma fırsatı bulan Eğitim Fakültesi öğrencileri fuarda bulunmaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.