Rektör Yarılgaç, Ünye'de İdari Personellerle Toplantı Yaptı

10.10.2017

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ünye, Akkuş ve İkizce Meslek Yüksek Okullarının idari personelleri ile bir araya geldi.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sakal, Ünye Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Erdem Kaya, İkizce Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ömer Çakır, Akkuş Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Cesur Kırmanoğlu, Birim Sekreterleri ve ilgili okulların tüm idari personeli katıldı.

Üniversitemizin geçmişten bugüne gelişiminin anlatıldığı, iş ahlakı, çalışma disiplini konularının konuşulduğu, çalışılan alan ile ilgili genel hatırlatma ve önerilerin yer aldığı toplantıda Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ünye, İkizce ve Akkuş Meslek Yüksekokullarında toplamda Yaklaşık 4 bin 500 öğrenciye hizmet verildiği, hizmet verilen her öğrenciye aynı standartlarda verimli ve hızlı hizmetin sağlanması gerektiği vurgulandı.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Yaklaşık 4 bin beş yüz öğrenci ile eğitim faaliyetlerinin sürdürüldü Ünye, İkizce ve Akkuş’taki eğitim birimlerinde şehrimizin ve bölgemizin kalkınmasına yönelik bilimsel çalışmalara kurulduğumuz günden beri devam etmekteyiz. Üniversitemizdeki bütün eğitim birimlerinde olduğu gibi buradaki birimlerde de üstün, kaliteli, evrensel platformda bilime ışık tutabilecek modern, teknolojik ve aktif yapılanma sürecini tamamlamış bulunmaktayız. Kurumumuz başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere ülke genelinde her geçen gün marka olma yolunda kararlılıkla ilerlemektedir. Sürekli olarak yenilenme, gelişme ve modern çağa uyum sağlamış yerleşkeler oluşturabilme çabası ile bizleri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda değişime sürükleyen tüm çalışma arkadaşlarıma ve fikirleri ile bizlere ilham veren gençlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bunun yanı sıra evrenselleşme yolunda çıtayı her geçen gün artıran Üniversitemizin tüm mensuplarına verdikleri destekler için teşekkür ediyor ve yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.