Rektör Yarılgaç'a Ziyaret

11.04.2017

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Şimşek, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede Üniversitemiz ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesindeki akademik çalışma ve gelişmeler,  iki üniversitenin araştırma hastanelerinin bulundukları kentlere sundukları sağlık hizmetleri, bölgeye sağlanacak katkılar ve üniversiteler arası yürütülebilecek ortak çalışmaların neler olabileceği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan ziyarette Şimşek Rektör Yarılgaç’a, hekimlerin yaşamış oldukları hikayelerden oluşan “Doktor Ne Yaşar Ne Yaşamaz” isimli derleme kitabını hediye etti.