Şehidime Mektup Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

17.03.2017

Üniversitemiz 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen “Şehidime Mektup – 5” şiir ve mektup yarışması gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Latif Kelebekli, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Derya Bostancı, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın devamında şehit ailelerine ait mektuplar okundu. Ardından "Şehidime Mektup Yarışması"nın ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninde mektup kategorisinde dereceye giren Müzik ve Sahne Sanatları öğrencisi Özge Hotun birinci, Eğitim Fakültesi öğrencisi Zeynep Büşra Ceyhan ikinci, Eğitim Fakültesi öğrencisi Hüdanur Yılmaz ise üçüncü oldu. Şiir dalında ise birinciliği Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Reşitcan İncedere, ikinciliği Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Salise Hilal Ergün ve üçüncülüğü Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ferhat Bazu aldı.

Mektup ve şiir dallarında birinci olan öğrencilere ödüllerini Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Latif Kelebekli, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Derya Bostancı, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Sabri Yener takdim etti. Program, ve müzik dinletisi ve Yalçın Çelebi Anaokulu öğrencilerinin gösterisiyle sona erdi.