ODÜ Üniversiteler Arası Voleybol 1. Ligine Yükseldi

27.12.2016

20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Üniversite Sporları 2. Lig Voleybol Grup Müsabakaları’nda Ordu Üniversitesi erkek voleybol takımı tüm karşılaşmalarını kazanarak Üniversiteler Arası Voleybol 1. Ligi’ne yükseldi.

Bayanlarda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi arasında yapılan müsabakalar sonunda birinci KTÜ, ikinci RTÜ, üçüncü Kafkas Üniversitesi oldu. Erkeklerde Ordu Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi arasında yapılan müsabakalarda Üniversitemiz voleybol erkek takımı Ardahan üniversitesini 3-1, Gümüşhane üniversitesini 3-2, Bayburt Üniversitesini 3-0, Kafkas Üniversitesini 3-2, Bingöl Üniversitesini 3-0 mağlup ederek üniversiteler arası voleybol 1. Ligine yükseldi. Yapılan müsabakaların ardından organizasyona katılan üniversiteler memnuniyetlerini dile getirdi.