Ordu PTT Başmüdüründen Rektör Yarılgaç’a Ziyaret

16.12.2016

Ordu PTT Başmüdürü Ali Rıza Yıldızhan, Ordu PTT İdari ve Mali Birimler Müdürü Ediz Şenel Yücel, Ordu PTT Elektrik Elektronik Mühendisi Ediz Karadeniz; Rektör Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Ordu PTT AŞ. ile Üniversitemiz arasında yürütülebilecek ortak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “PTT Anonim Şirketinin 176 yıldır kesintisiz bir şekilde milletimize hizmet vermesini takdir ediyoruz. Kurumun bölgemize, şehrimize verdiği hizmetten gayet memnunuz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, PTT çalışanlarına da yaptıkları ve bundan sonraki süreçte yapacakları çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.