İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

ODÜ Uluslararası Anlaşmalarına Devam Ediyor

12.12.2016

Üniversitemiz ile İspanya Vigo Üniversitesi arasında beden eğitimi ve spor alanında alanında ikili anlaşma imzalandı.

Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Alparslan İnce, Uzman Rana Biçer ve Okutman Selin Yurdakul’un İspanya’da bulunan Vigo Üniversitesini ziyareti kapsamında, Avrupa’nın top ranking üniversiteleri arasında kabul edilen ve her yıl Erasmus hareketliliği kapsamında toplam 800 öğrencisi olan Vigo Üniversitesi ile ikili anlaşma imzalandı.

Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Alparslan İnce ve Vigo Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Amelia Rodriguez Pina, Üniversitemiz ve Vigo Üniversitesi arasında yapılabilecek akademik ortaklıkları değerlendirerek  beden eğitimi ve spor alanında yapılan anlaşmaya yeni bölümler eklemek üzere fikir alışverişinde bulundular.

Aynı zamanda  partnerlerimizden Kazimierz Wielki University, Bydgoszcz ile daha önceden matematik ve yabancı diller alanında yapılan anlaşmaya beden eğitimi ve spor alanı da eklendi. Bununla birlikte The Jerzy Kukuczka Academy of Physical Education, Katowice beden eğitimi ve spor alanında imzalanan yeni anlaşma ile Üniversitemiz öğrencilerine kapılarını açtı.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00