Rektör Yarılgaç'tan Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına Ziyaret

02.12.2016

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Bahadır Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

OSMMMO Başkanı Bahadır Baş, Oda olarak Ordu Üniversitesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarının altını çizerek ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a teşekkür etti.

Rektör Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının çalışma ve hizmet alanını çok beğendiğini ifade ederek, “Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini ilgili sektörlerle pratiğe dönük tecrübe ile birleştirerek üniversite-sektör işbirliğini oluşturmayı çok önemsiyoruz. Üyesi ve stajyerleri bulunan Oda ile Üniversitemizin işbirliği yapacak pek çok bölüm ve programı mevcut, daha önce olduğu gibi bundan sonra da işbirliklerimizin devam etmesini istemekteyiz. Oda Başkanı Bahadır Baş’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında Rektör Yarılgaç’a İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından basılan, 14. yüzyılda Ortadoğu’da Abdullah Püser Mohammed Bin Kiya El- Mazenderani tarafından kaleme alınmış olan muhasebe kitabı Risale-i Felekiyye (Kitab-us Siyakat) takdim edildi.