Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektöründen Rektör Yarılgaç’a Ziyaret

15.11.2016

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, “DOKAP Üniversiteler Birliği Kuruluş İmza Töreni” öncesi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “ Gaziosmanpaşa Üniversitesi, bizim rehberliğimizi yapan birçok alanda örnek aldığımız bir kurumdur. Onların desteklerinden, tecrübelerinden her zaman istifade ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesindeki gelişmelere dikkat çekerek, “İki yıl önce geldiğimde yerleşkede hummalı çalışmalar vardı. Yerleşke o güne göre özellikle fiziki mekan ve imkanları yönünden çok tekamül etmiş. Ordu Üniversitesinin bundan sonra da güzel işler yapacağına eminiz. Bizim de Ordu Üniversitesinden faydalandığımız birçok alan oldu. Çalışmalarından ve Ordu Üniversitesine katkılarından dolayı Sayın Rektörümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.