ODÜ’de Caz Rüzgarı Esti

02.05.2016

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Sercan Özkeleş tarafından “Caz Piyano Resitali” gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu’nda düzenlenen resitale,  Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, ODÜ’lü akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Ordu’da ilk kez düzenlenen “Caz Piyano Resitali”nde, caz müziğin duayenlerinden Bill Evans, Chick Corea, Richard Rodgers, Jerome Kern, Sammy Fain, Antonio Carlos Jobim, Jhonny Mercer’in; Waltz For Debby, Armando's Rhumba, Spain, All Of Me, All The Things You Are gibi dünyaca ünlü eserleri seslendirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, resitali dinlemekten çok keyif aldığını belirterek resitali veren Öğretim Görevlisi Dr. Sercan Özkeleş’e çiçek takdim etmesi ile program sona erdi.