Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Ordu Üniversitesi'ni Ziyaret Etti.

15.07.2015

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı yeni dönemdeki Rektörlük görevi dolayısıyla kutlayan Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, ortaokul ve lise hayatını Ordu'da geçirdiğini dile getirerek Ordu'da yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini ve Ordu Üniversitesi’nin Ordu için önemli bir değer olduğunun da altını çizdi:

"Ordu Üniversitesi çok hızlı gelişen Üniversitelerimizden bir tanesidir. Umuyorum ki Ordu Üniversitesi bu gelişmelerini yeni dönemde daha ileriye taşıma imkanı bulacaktır. Bu bakımdan Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'a görevinde başarılar diliyorum."

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ ise SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti:

"Gerek bölge gerekse ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan Üniversitemizde bir dönem daha Rektörlük görevini yürütüyor olmaktan kıvanç duymaktayım. Daha aydın bir gelecek için taşıdığımız aynı heyecan ve istikrar ile Üniversitemizi bir adım daha ileriye götürmekte kararlıyız. Üniversiteler arasında ileriye dönük yapılacak projeler, eğitim programları ve farklı alanlardaki işbirlikleriyle bu adımların daha da hızlanacağı kanaatinde olup gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret dolayısıyla ayrıca teşekkürlerimi sunarım."