ODÜ Öğrencileri “Açık Hava Konseri” ile Unutulmaz Bir Gece Yaşadı.

28.05.2015

ODÜ öğrencileri Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Müzik Kulübü’nün organizasyonu ile düzenlenen açık hava konserinde bir araya geldi.

Araştırma Görevlisi Ahmet Serdar Yener Danışmanlığında hazırlanan konserde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğrencileri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Konsere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ta katılarak öğrencilerin eğlencesine ortak oldu. Rektör Prof. Dr. Yarılgaç, yaptığı konuşmada etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Üniversitemiz öğrencilerinin gerçekleştirdiği bu etkinlikte sahnenin enerjisinin sizlere yansıdığını görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Çünkü bizim öğrencilerimiz yaparsa en iyisini yapar. Bu nedenle böylesine güzel bir etkinlikte bulunmaktan kıvanç duyuyorum ve konseri hazırlayan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi akademisyen ve öğrencilerini tebrik ediyorum.”

Konserde solistler Hüseyin Cankurt, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğrencilerinden oluşan orkestra eşliğinde Türk Pop Müziği ve Türk Sanat Müziği’nden ünlü sanatçıların birçok eserini başarıyla seslendirirken Ünal Sofuoğlu ise Efkan Mandev’in çaldığı kemençe eşliğinde söylediği Karadeniz türküleri ile alanı dolduranları adeta coşturdu.

Yaklaşık 3 saat boyunca devam eden konserde alanı dolduran yaklaşık 1000 kişi şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek eğlencenin tadını çıkardılar.

Söylenen şarkılar ve türkülerle finaller öncesi moral depolayan öğrenciler kendilerini gecenin sonunda sahneye çıkan Dj kağan Görkem Küçüm’ün çaldığı müziğin ritmine bıraktılar.