Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur'dan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'a İade-i Ziyaret

10.02.2015

İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ordu'ya atanarak 23 Ocak'ta görevine başlayan Caner Tayfur, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede Ordu Üniversitesi'nin gelişimini hızlı bulduğunu ve geleceğe dair atılan özverili çalışmalarla bir hayli yol kat edileceğini belirten Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, bulunduğu şehre bireysel, toplumsal ve ekonomik açıdan birçok faydası bulunan Ordu Üniversitesi'nin bölgenin uluslararası düzeyde tanınırlığının artmasında da kilit rol üstlendiğinin altını çizdi.

Ordu Üniversitesi'nin akademik  kadrosu, dinamizmi ve gelişiminden bahsederek bölgedeki önemine değinen Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Caner Tayfur'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek Ordu ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu:

"Üniversiteler; araştıran, sorgulayan, üreten ve bir ülkenin gerek duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirerek yerel ve ulusal kalkınmada anahtar role sahip olan kurumlardır. Bu misyonu layıkıyla yerine getiren Üniversitemiz, gelişimini sürdürürken Ordu ilimize fayda sağlamakta ve işbirlikleri içerisinde yeni projelerle istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Bir Üniversite kenti olma yolunda hızla ilerleyen Ordu'nun en önemli ihtiyaçlarından birisi emniyettir. Toplumda güven ve huzur ortamının sağlanmasında emniyet güçleri bir denge unsurudur. Bu ortamın oluşması adına gerçekleştireceğiniz hizmetlerin Ordu ilimize hayırlı olmasını temennisiyle yeni görevinizde başarılar dilerim."