Ünye İİBF'deki Atıl Durumdaki Bina, Modern Bir Yapıya Dönüştürüldü.

14.11.2014

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde atıl vaziyette iken 2014 yılı Büyük Onarım İşleri kapsamında tadilatına başlanan lojman binasında sürdürülen çalışmaları tetkik etmek üzere fakülteyi ziyaret etti.

Onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nedim DİKMEN ile Fakülte Sekreteri Necati KESKİN'den detaylı bilgi aldı.

Fakülte arazisi içerisinde kullanılmaz halde bulunan lojmanın 2014 Haziran ayında başlanılan onarım çalışmaları kapsamında binanın tüm elektrik, su, kalorifer tesisatları ile kapı-döşeme-duvar ve korkuluk seramikleri yenilenirken binanın iç ve dış boyaları da yapılarak kullanıma hazır hale getirildi.

14 adet ofis odalarından oluşan ve fakültedeki akademik ve idari personelin kullanımına tahsis edilmesi planlanan lojman binasının kullanıma hazır vaziyete getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti:

"Modern yapıların oluşturularak iyi ve kaliteli eğitim modellerinin hayata geçirilmesi aşamasında, tüm birimlerimizde çalışmalarımız eksiksiz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ünye İktisadi ve İdari Birimler Fakültemizde gerçekleşen çalışmada yıllardır atıl durumda olan binanın onarılarak kullanılır hale getirilmesi, akademik ve idari personelimiz için çalışma alanları oluşturulmasını sağlarken öğrencilerimizin eğitim alanlarının da genişlemesine katkı sağladı. 3 ay gibi kısa bir sürede bitirilen bina çalışmalarının gerçekleşmesinde özveri gösteren tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum."