Giresun Bölge Komutanı ve İl Garnizon Komutanı'ndan ODÜ'ye Ziyaret

03.09.2014

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa DOĞRU ve İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref ÇAKMAK, Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı makamında ziyaret ettiler.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede Ordu Üniversitesini ve Ordu Üniversitesinde gerçekleşen yapılanma çalışmalarını memnuniyetle takip ettiklerini vurgulayan Giresun Bölge Komutanı yeni eğitim-öğretim dönemindeki gelişmeler hakkında Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ'tan bilgi aldı. Kuruluş ve gelişim süreçleri incelendiğinde bulunduğu şehrin kimliğiyle özdeşleşen Ordu Üniversitesinin Ordu'ya çok şey kattığını belirten Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa DOĞRU ve İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref ÇAKMAK, Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'a çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa DOĞRU ve İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref ÇAKMAK'ı makamında ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirterek şunları dile getirdi:

"2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde, öğrencilerimizin daha çağdaş ve modern bir ortamda öğrenim görmelerini sağlamak adına girişimci ve yenilikçi bir kararlılıkla tüm çalışmalarını ara vermeden devam ettiren Ordu Üniversitesi, bilimsel kalitesi ve saygın birikimiyle ülkemizin en seçkin üniversiteleri arasında yer almayı hedef edinmiştir. Kurumsal kimlik kazanan ve bütün insanlığa bilimsel aktarımlarda bulunan Üniversitemiz, bu bağlamda sizlerin değerli katkıları, görüşleri ve önerileriyle daha ileriye adım atmakta ve destekleriniz bizim için değerli bir rehber niteliği taşımaktadır."