ODÜ İdari Kadrosu, İftar Programında Bir Araya Geldi

09.07.2014

Ordu Üniversitesi idari personeli, Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen iftar programında İktisadi İşletme Turizm Uygulama Restoranı’nda bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN, ODÜ Genel Sekreteri Metin KARAKUŞ, daire başkanları, fakülte sekreterleri ve tüm birimlerde görev yapan idari personelin bir araya geldiği iftarda Ramazan ayının huzur ve bereketi ile iftar yapıldı.

Üniversitenin idari personelleri arasındaki birlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde hep birlikte bir arada olmanın önemine değinen Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, ortak bir hedef uğruna ekip ruhunun uyumlu bir şekilde işleyerek bir bütün içinde birlikte hareket edebilen idari personele katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tek tek masaları da gezerek idari çalışanlarla sohbet eden Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, yaptığı konuşmasında şunlara değindi:

"Sevginin, hoşgörünün, huzurun ve bereketin asıl manasını bulduğu Ramazan ayının insanlar için sevgi ve barış getirmesi dileğiyle, özveri ile çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor; ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu bir Ramazan geçirmenizi temenni ediyorum."