İl Müftüsü KOLUKIOSAOĞLU, ODÜ'yü Ziyaret Etti

18.04.2014

İl Müftüsü Mustafa KOLUKISAOĞLU, Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ı makamında ziyaret etti.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz ÜNAL ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Rektör YARILGAÇ’a Kutlu Doğum Haftası hakkında bilgi veren ve 14-20 Nisan tarihleri arasında Ordu Müftülüğü tarafından düzenlenen programa davet eden Müftü KOLUKISAOĞLU, ayrıca ziyaretin anısına Rektör YARILGAÇ’a içinde Kur’an-ı Kerim, İslam İlmihali ile 2014 yılı KUTLU DOĞUM HAFTASI ana teması olan Peygamberimiz Din ve Samimiyet içerikli kitaplardan oluşan bir hediye verdi.

İl Müftüsü KOLUKISAOĞLU ve İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Yavuz ÜNAL’a ziyaretleri için teşekkür eden Rektör YARILGAÇ,  Hz. Muhammed'in sadece İslam alemine değil tüm insanlığa bir rehber ve müjdeci olarak gönderildiğini belirterek, "Kutlu Doğum haftasının ilimize, milletimize, Diyanet camiasına ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çok anlamlı bir tema seçilmiş. Samimiyetsiz bir inanç, ne kişinin kendisine, ne içinde yaşadığı topluma ne de mensubu olduğu inanca bir fayda sağlar. İlahiyat Fakültesi dekanımızın ve öğretim elemanlarımızın vasıtasıyla bu tür programlarda paydaş olarak yer almaktan ve katkı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN ve Prof. Dr. Saim Zeki BOSTAN ile fakülte dekanlarını da ziyaret eden Müftü KOLUKISAOĞLU, Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayarak etkinliklere davet etti.