İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

ODÜ'de Kariyer Sohbetleri

02.12.2015

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Yapımcı ve Yönetmen Hasan YILDIZ'ın konuk olduğu ‘Kariyer Sohbetleri’ konulu seminer, Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

TRT ekranlarında Gez Göz Arpacık, Kariyer ve İş Rehberi, Turizm, Yeni Eğilimler, Aile Hekimi, Bir Kent Hikayesi, Altın Eserler, Kervan, Sultanların İzinde, Kripteks gibi birçok programın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen, Şehir ve Üniversite programının da sunuculuğunu yapan Hakan YILDIZ; Üniversitemizde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip başta Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

YILDIZ konuşmasında; yapımcılık ve yönetmelik kariyerinde yaşadığı sıkıntıları, bu sıkıntıları aşmak için gösterdiği mücadeleyi öğrencilerimizle paylaşıp öğrencilerin yılmadan başarıya ulaşmak için var güçleriyle çalışmaları gerektiğini vurgularken, hayatından çeşitli anılar anlatarak yaşadıklarının kendine neler kazandırdığını ve hedeflerini anlattı.         YILDIZ:"Genç yaşta babamı kaybettim. simit sattım, ayakkabı boyadım. Ama hiç bir zaman yılmadım. Belirlediğim hedefler doğrultusunda hep mücadele içerisinde oldum. Eğer bir işi başarmak istiyorsanız onu isteyin ve hedefinizden kopmayın" diyerek öğrencilere kariyer sahibi olmalarında altın niteliğinde öğütler verdi.

Kadına şiddeti de kınadığını belirten YILDIZ seminerde "Kadına Şiddete Hayır" yazılı pankart açtı. Seminer toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00