11/09/2017 Tarihli Öğretim Görevlisi İlanı

T.C.

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak ve anılan yönetmelik hükümlerinde belirtilen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (Yönetmelik hükümlerine http://www.yok.gov.tr adresinden ulaşılabilir.)

İSTENİLEN BELGELER:

-Başvuru formu (tıklayınız)

-Özgeçmiş

-ALES belgesi ile Yabancı Dil Sınav Sonuç belgesi (Meslek Yüksekokullarına başvurularda yabancı dil şartı aranmaz)

-Öğrenim belgeleri (onaylı)

-Lisans Mezuniyet Transkripti (onaylı)

-İlan edilen kadroya bağlı olarak onaylı deneyim (tecrübe) belgesi ve/veya Yüksek Lisans belgesi

-Nüfus cüzdanı fotokopisi

-Askerlik belgesi

-İki adet vesikalık fotoğraf

NOT: Adaylar yukarıda istenen belgeler ile ilgili birime şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.) (Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların, çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı “Hizmet Belgesini” dosyalarına eklemeleri zorunludur.) Öğrenim belgelerinin ve Lisans Mezuniyet Transkriptinin Resmi Kurumlarca “Aslı Gibidir” yaptırılarak onaylanması yeterlidir. Yurtdışından alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

***Adaylar birden çok programa başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ: Tüm adayların ilgili birimlere ŞAHSEN veya POSTA yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.)

Birimi

Bölüm

Program/ Anasanat  Dalı

Unvan

Adet

K/D

Alınacak Öğretim Elemanının

Lisans veya Lisansüstü Mezuniyet

Alanı

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Kamu Yönetimi

Yönetim Bilimleri

Öğr. Gör.

1

4

Fakültelerin Kamu Yönetimi bölümü mezunu olmak. Kamu Hukuku alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Lisans sonrası alanında en az 5 yıllık tecrübeye sahip olmak.

Fatsa Meslek Yüksekokulu

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma

Teknolojileri

Deniz Ulaştırma ve İşletme

Öğr. Gör.

1

4

Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği veya Güverte bölümü lisans mezunu olmak. En az uzak yol kaptanı yeterliliğine sahip olmak. Meslek derslerini verebilmek için “Denizci Eğitimci Belgesi” alma yeterliliğine sahip olmak.

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

BAŞVURU TARİHLERİ