ÖSYM 2018 KPSS Sınavı (Kamu Personeli Seçme Sınavı) Dijital Saate Entegre Kamera Uygulaması Toplantı Duyurusu

22 Temıııuz 2018 tarihlerinde, Ordu İl merkezindeki Milli Eğitim okulları ile Üniversitemize bağlı Fakülte ve Uüksekokullarda yapılacak olaır 2018-KPSS sınavında (Kamu Personel Seçme Sınavı) görev yapacak ''Dijital Saate Entegre Kamera Uygulaması" görevlileri ile 20 Temmuz 2018 Cuma günü saat 13,30'da, İlahiyat Fakültesi toplantı salonunda bilgilendirme ve uygulama toplantısı yapılacaktır.

Dijital saate entegre kamera uygulaması" görevlilerinin belirtilen tarihte toplantıya katılmaları önem, arz ettiğinden (katılım imzası alınacağından) gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

Prof. Sabri YENER
ÖSYM Ordu İl Sınav Koordinatörü