ÖSYM 2018 DGS Sınavı (Dikey Geçiş Sınavı) Dijital Saate Entegre Kamera Uygulaması Toplantı Duyurusu

21 Temmuz 2018 tarihinde, Ordu İl merkezindeki Milli Eğitim okulları ile Üniversitemize bağlı Fakülte ve Yüksekokullarda yapılacak olan 2018-DGS sınavlarında (Dikey Geçis Sınavı) görev yapacak "Dijital Saate Entegre Kamera Uygulaması" görevlileri ile 20 Temmuz 2018 Cuma günü saat 14:00'de, İlahiyat Fakültesi binası ÖSYM toplantı salonunda bilgilendirme ve uygulama tooplantısı yapılacaktır.

Dijital saate entegre kamera uygulaması" görevlilerinin belirtilen tarihte toplantıya katılımları önem arz ettiğinden (katılım imzası alınacağından) gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

Prof. Sabri YENER

ÖSYM Ordu İl Sınav Koordinatörü