Ösym 2018 DİB-MBSTS (Diyanet İşleri Başkanlığı - Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı) BSS ve BSSY Toplantı Duyurusu

07 Nisan 2018 Cumartesi günü tek oturumda gerçekleştirilecek olan 2018 DİB-MBSTS (Diyanet İşleri Başkanlığı-Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı)’nda görev alacak olan (BSS) Bina Sınav Sorumluları ve (BSSY) Bina Sınav Sorumlu Yardımcıları ile 06 Nisan 2018 Cuma Günü Saat 16:30’da Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konferans Salonunda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapılacaktır.

Bina Sınav Sorumlularının ve Bina Sınav Sorumlu Yardımcılarının toplantıya katılmaları önem arz ettiğinden (Katılım imzası alınacağından) gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

Prof. Sabri YENER

ÖSYM Ordu İl Sınav Koordinatörü