Üniversitemiz İş Birliği Protokollerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Üniversitemiz ile TOBB Ordu Kadın Girişimciler ve TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulları arasında “Girişimcilik Kulübü Protokolü” imzalandı.

Rektörlük makam odasında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, protokol imzaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Bahar Alagöz ile TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emrah Baş tarafından atıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş imza töreni sonrası yaptığı konuşmada “Bugün Üniversitemiz ile TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu arasında kadın ve gençlerimizin topluma katkı sağlaması ve sürdürülebilir kalkınma amaçları kapsamında gerçekleştirilecek projeler üzerine bir protokol imzaladık. İmzaladığımız bu protokollerin kurumlarımız adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Üniversitemizde girişimcilik ekosisteminin artırılmasına yönelik çalışmalar yürütülmesinin amaçlandığı protokol ile toplumsal kalkınma ve sürdürülebilir kalkınma amaçları çerçevesinde ortak projeler düzenlenmesi; sürdürülebilir kalkınma amaçlarının tanınırlığının artırılması noktasında faaliyetler gerçekleştirilmesi; ulusal ve uluslararası fonlara yönelik ortak projeler hazırlanması ve bu kapsamda ortak eğitimler, atölye çalışmaları, yarışmalar ve paneller düzenlenmesi hedefleniyor.

ODÜ Basın

 

 

Tarihi : 28-02-2024 12:41:09 / Düzenleme Tarihi :27-03-2024 16:24:11