Üniversitemiz ve Karabük Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği ve Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ve Karabük Üniversitesi arasında Akademik İş Birliği Protokolü ile Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü imzalandı. Rektörlük makamında düzenlenen imza töreninde protokollerin imzaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından atıldı.

İmza töreni öncesinde yapılan görüşmede akademik iş birliği protokolü kapsamında her iki üniversite arasında çeşitli alanlarda yapılacak ortak araştırma, proje, etkinlikler ile ortak lisans ve yüksek lisans programları gibi akademik faaliyetlere ilişkin konular ele alındı. Sosyalfest kurumsal paydaş iş birliği görüşmesinde ise 2-3 Mart tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” kapsamında yapılabilecek iş birliğine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. 

İmzalanan Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü kapsamında Üniversitemiz, Sosyalfest’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.

 

Tarihi : 23-02-2024 22:48:31 / Düzenleme Tarihi :06-03-2024 12:12:21