ODÜ “Ordu Tanıtım Günleri”nde

Üniversitemiz, bu yıl 12’ncisi düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri”nde açtığı stantla ziyaretçilerini karşıladı.

Ordu Valiliğinin desteği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle İstanbul Yenikapı Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri” programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ve Genel Sekreter Serkan Yalkın, il protokolü, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, davetliler ve çok sayıda Ordulu katıldı.

16-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Ordu Tanıtım Günleri’nde açılan stantta Üniversitemizin tanıtım filmi, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının yer aldığı broşürler ve afişler yer aldı. Ziyaretçilere Üniversitemizin eğitim birimleri, öğrenci sayısı, öğrencilere sunulan imkanlar ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verilerek Ordu Üniversitesini tanıtan materyaller hediye edildi. Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencileri tarafından mini konser verilen organizasyonda ziyaretçilere Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından tansiyon ve şeker ölçümü, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından diş bakımı yapıldı.

Tarihi : 20-11-2023 09:34:54