Üniversitemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi

Üniversitemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ve “Atatürk’ü Anlamak” konulu konferans gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Yerleşkesi Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya Bostancı, akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı.  Atatürk Anıtı’nın önüne çelenk konulmasıyla başlayan tören, saat 09.05’te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ile ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Erden tarafından “Atatürk’ü Anlamak” konulu konferans gerçekleştirildi. Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya Bostancı, akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Tarihi : 10-11-2023 15:39:07 / Düzenleme Tarihi :10-11-2023 16:59:27