Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz akademik ve idari personeli Ramazan Bayramı sonrası düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Cumhuriyet Yerleşkesi personel yemekhanesinde düzenlenen bayramlaşma törenine; Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşcı, Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fakülte Dekanları ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Mehmet Sami Güler ile akademik ve idari personel katıldı.

Törende gerçekleştirdiği konuşmasında Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Bir yerde birlik ve beraberlik olduğunda, kardeşlik duyguları güçlü olduğunda orada yaşamak insana iç huzuru ve gönül huzuru verir. Üniversitemizdeki bu birlik beraberlik atmosferi olduğu sürece Üniversitemiz her geçen dönem çıtasını yükseltmeye devam edecektir. Üniversiteler toplumun lokomotifi konumundadır. Şehrimizin üniversitesiyle, kurum ve kuruluşlarıyla daha iyi olabilmesi için ilk günkü aşkla yolumuza devam etmekteyiz. Ordu Üniversitesi olarak 1000 akademik, 700 idari personelimiz ve 19 bine yakın öğrencimiz ile 20 binin üzerinde büyük bir aileyiz. Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi sürecinde çaba ve gayret gösteren tüm akademik ve idari personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile ülkemize enerji alanında büyük katkıları olan, Üniversitemize önemli katkılar sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik duygularıyla nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyor, her birinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Üniversiteler toplumun lokomotifi konumundadır. İstiyoruz ki ilimizle üniversitemizi birleştirelim, eksiğimizi sizinle tamamlayalım. Neler yapabileceğimize yönelik proje liderleri oluşturalım.  Bizler şehir ve üniversitenin bütünleşmesi noktasında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Hizmetin herhangi bir seviyesi, herhangi bir yaşı yok. Dolayısıyla burada çok iyi çalışmaları birlikte yapabiliriz. Bu düşüncelerle hepinizin geçmiş bayramını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

ODÜ Basın

Tarihi : 24-04-2023 15:05:56