Rektör Akdoğan, Ziraat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ziraat Fakültesinde gerçekleştirilen 2019-2020 Akademik Genel Kurul toplantısına katıldı.

Toplantıda Rektör Yardımcısı ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fakültede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Rektör Akdoğan, “Ordu Üniversitesi, eğitim faaliyetleri ve yürüttüğü bilimsel araştırmalarla bulunduğu şehre, bölgesine, ülkesine ve tüm insanlığa katkı sağlamayı görev olarak kabul etmekte,   şehrimizin ve bölgemizin kalkınması, üreticilerimizin bilimsel veriler ışığında tarımsal faaliyetler yürütmesi özverili bir şekilde çalışmaktadır. Üniversiteler bilgi, beceri ve deneyimlerin uygulamalarla topluma aktarılmasında ve toplumun gelişmesine ayrıca ülkenin kalkınmasına katkıda bulunmayı ilke edinen kurumlardır. Bu bağlamda kurumumuz, bünyesinde yürütülen bilimsel çalışmaları aralıksız sürdürerek bölge tarımındaki verim ve kalitesinin yükseltilmesine sağlamaya devam edecektir. Bu düşüncelerle, gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarından dolayı başta Ziraat Fakültesi yönetimi olmak üzere tüm akademik ve idari personeline teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

ODÜ Basın

Tarihi : 14-02-2020 16:28:03