Rektör Akdoğan, ÜNİDOKAP Toplantısına Katıldı

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde düzenlenen Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİDOKAP) toplantısına katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda 2020 ÜNİ-DOKAP Dönem Başkanlığı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine devredildi.

Dönem Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yaptığı toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yusuf Mengi, Ondokuzmayıs Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın,  Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Trabzon Üniversitesi Rektör v. Prof. Dr. Atilla Çimer, Karadeniz Teknik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hanefi Bayrakta, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peke ile ilgili üniversitelerin rektör yardımcıları katıldı.

Devir teslim töreni öncesinde 2020 yılında yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alış verişinde bulunuldu.

Tarihi : 21-12-2019 13:55:01