ODÜ'de Türk Halk Müziği Konseri

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser gerçekleştirildi.

Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

TRT THM Ses Sanatçısı Ünal Sofuğlu’nun konuk olduğu ve şefliğini Arş. Gör. A. Serdar Yener’in yaptığı konserde Havada Durna Ses Gelir, Çalın Davulları, Söğüdün Erenleri, Güvercin Uçuverdi, Ova Garibi, Açıl Ömrümün Varı, Akşam Oldu Yanıyor Ordu’nun Işıklar’ı gibi pek çok eser koro ve solo olarak seslendirildi.

Konser sonrası Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener TRT Sanatçısı Ünal Sofuğlu’na, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin ise Arş. Gör. A. Serdar Yener’e çiçek takdim etti.

Tarihi : 08-05-2019 12:51:28 / Düzenleme Tarihi :08-05-2019 13:54:35