ODÜ, Üniversiteler Arası 1. Lig Voleybol (Erkek) Müsabakaları’na Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Spor Federasyonu tarafından düzenlenen “Üniversiteler Arası 1. Lig Voleybol (Erkek) Müsabakaları Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonu’nda düzenlenen voleybol müsabakasının açılış törenine Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan, BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ercüment Erdoğan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tuncay Özay, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasında Rektör V. Prof. Dr. Tevfik Noyan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği bu tür sportif etkinliklerin üniversiteler arasındaki iletişim ve sosyal bağların güçlenmesine katkı sağladığını ifade ederek grup müsabakalarına katılan üniversitelerin idareci, antrenör ve sporcu öğrencilerini Ordu Üniversitesinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Törenin ardından açılış müsabakası Üniversitemiz ve Başkent Üniversitesi arasında yapıldı ve karşılaşma misafir takımın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. 16-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Üniversiteler Arası 1. Lig Voleybol (Erkek) Müsabakaları’nda Üniversitemiz ile birlikte Atatürk Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Düzce Üniversitesinin erkek voleybol takımları karşılaştı.

Müsabakaların sonunda Ankara Üniversitesi 1’nci, Ordu Üniversitesi de 2’nciliği elde ederken, Düzce Üniversitesi de 3’ncü oldu.

ODÜ Basın

Tarihi : 19-04-2019 16:56:57