Rektör Yarılgaç, Ünye Meslek Yüksekokulunda Akademik Personel ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Ünye Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

2016 yılında Ünye Meslek Yüksekokulunda kurulan Mimarlık ve Şehir Planlama bölümünde yer alan bilgisayar laboratuvarında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç laboratuvarda bulunan bilgisayarların sayı ve teknik donanımlarının öğrenci ihtiyaçlarını hangi oranda karşıladığı konusunda Ünye MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erdem Kaya’dan bilgi aldı.

Yapılan incelemeler sonrasında Ünye Meslek Yüksekokulu akademik personeli ile bir araya gelen Rektör Yarılgaç, Yükseköğretim Kurulu tarafından açıklanan Üniversite İzleme Değerlendirme Kriterleri ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme sonucu hakkında öğretim elemanlarını bilgilendirdi.

Ordu Üniversitesinin gerek kurumsal yönetişim anlamında gerekse eğitim ve öğretim anlayışı noktasında Yükseköğretim Kurulunun Kalite Standartlarına uygun yöntemler ortaya koyduğunu ifade eden Rektör Yarılgaç,  “Üniversitemiz bütün akademik birimleriyle uyumlu, motivasyonu yüksek bir biçimde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu noktada Ünye Meslek Yüksekokulu, sahip olduğu bölüm ve programlar çerçevesinde il ve bölge kapsamında sektörel niteliklere haiz durumdadır. Buna ek olarak bilimsel, teknik ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da teori ve pratiği birleştiren Ünye Meslek Yüksekokulumuz sahip olduğu laboratuvarlar ve donatılarla öğrencilerimizin iş dünyasına gereken niteliklerle kuşanmasına katkı sunmaktadır. Tüm bu çalışmalarda ve kurumsal kültürümüzün kalite standartları noktasında sağlamlaşmasında emeği geçen Ünye Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

ODÜ Basın

Tarihi : 16-04-2019 08:53:08 / Düzenleme Tarihi :18-04-2019 12:54:12