Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Üniversitemizi Ziyaret Etti

Çeşitli incelemeler gerçekleştirmek ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Üniversitemizi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Üniversitemiz Heyeti ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Üniversitemizin akademik ve fiziki gelişimi ile yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bilgi verdi. Ziyaret, Rektör Akdoğan’ın Gençlik ve Spor Bakanı  Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na hediye takdiminin ardından sona erdi.

Tarihi : 12-03-2021 22:05:47 / Düzenleme Tarihi :12-03-2021 23:08:54