Üniversitemiz Öğrencilerine Hamsi İkramı Yapıldı

Üniversitemiz Cumhuriyet Yerleşkesi’nde öğrencilere hamsi ikramı yapıldı.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde düzenlenen etkinlik programına Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Celal Tezcan, Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Üniversitemizin diğer yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Etkinlikte, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Aybastı Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümü öğrencileri tarafından 1 tona yakın hamsi pişirilerek ikram edildi.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş gerçekleştirdiği konuşmasında “Her yıl Üniversitemizde geleneksel olarak gerçekleştirilen hamsi şenliği geçtiğimiz yıllarda yaşamış olduğumuz pandemi ve deprem dolayısıyla düzenlenememişti. Bu dönem gönlümüzden geçen öğrencilerimizle birlikte bir hamsi festivali gerçekleştirmekti. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan hain terör saldırılarından dolayı bu etkinliği iptal ettik. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Etkinlik hazırlıklarının daha önceden yapılmış olmasından dolayı öğrencilerimize bu festival yerine hamsi ikramı yapmayı düşündük. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

ODÜ Basın

Tarihi : 28-12-2023 16:28:22 / Düzenleme Tarihi :30-12-2023 23:16:45