ÜNİ-DOKAP Dönem Başkanlığı Üniversitemize Devredildi

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) 2023 yılı dönem başkanlığı, gerçekleştirilen üst kurul toplantısında Hitit Üniversitesinden Üniversitemize devredildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında gerçekleştirilen ÜNİ-DOKAP üst kurul toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan başta olmak üzere DOKAP bölgesinde bulunan 15 üniversitenin rektörü katıldı.

2022 yılı dönem başkanlığını Hitit Üniversitesinin yürüttüğü ÜNİ-DOKAP üst kurul toplantısında 2022 yılının genel değerlendirilmesi yapıldı. DOKAP bölgesinde yer alan üniversiteler arasında eğitim, araştırma-geliştirme ve proje, toplumsal hizmet ve bölgesel kalkınma gibi yeni dönemde yapılacak iş birliklerine yönelik çalışmaların önemine dikkat çekilen toplantı sonrasında ÜNİ-DOKAP 2023 yılı dönem başkanlığı, gerçekleştirilen törenle Hitit Üniversitesinden Üniversitemize devredildi.

Tarihi : 19-12-2022 11:50:04 / Düzenleme Tarihi :19-12-2022 12:51:07