Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz akademik ve idari personeli Kurban Bayramı sonrası düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Cumhuriyet Yerleşkesi personel yemekhanesinde düzenlenen bayramlaşma törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Taşcı, Fakülte Dekanları, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Mehmet Sami Güler ile akademisyenler ve idari personel katıldı.

Bayramların insanları bir arada tutan ve hoşgörüyü yaygınlaştıran en anlamlı günler olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Allah’a hamdolsun böyle güzel bir bayramı daha ifa ettik. Bu günler insanların bir araya gelmesi, birbirleri ile dertleşmesi, muhabbet etmesi, toplumun kaynaşması ve ortak paydada buluşması açısından önemli günlerdir. Bayramlar dargınlıkları, küskünlükleri giderip kardeşliğin, birlik beraberliğin oluşmasına vesile olur. Çok şükür Üniversitemizde bu huzur ortamı, birlik beraberlik ortamı mevcut. Ben bu birlik ve beraberlik ortamının daha da katlanarak büyümesi için Yüce Allah’a dua ediyor; her birinizin, değerli ailelerinizin, Kurban Bayramı’nı kutluyor; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde nice sağlıklı, mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum.” dedi.

ODÜ Basın

Tarihi : 19-07-2022 16:57:57