Üniversitemiz Diş Hekimliği ve Tıp Fakültelerinin Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Diş Hekimliği ve Tıp Fakültelerinin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenlerine Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşçı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fakülte Dekanları, Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Mehmet Sami Güler, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personeller ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan mezuniyet törenlerinde gerçekleştirdiği konuşmasında, “Kurulduğu yıldan itibaren gerek akademik gerekse fiziki gelişimini sürdüren Üniversitemiz, gerçekleştirilen nitelikli çalışmalarla ilimize, bölgemize ve ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir. Üniversitemiz Diş Hekimliği ve Tıp Fakülteleri de bulunduğu bölgede yaşayan insanlar için bir değer oluşturma hedefiyle sağlık hizmetlerine aralıksız devam ederken gerçekleştirdiği çok sayıda tedavi ve cerrahi işlemlerle ilimizin ve bölgemizin önemli bir sağlık ihtiyacını karşılamaktadır. Fakültemiz aynı zamanda öğrencilerini teorik ve pratik bilgilerle donatarak ülkemizin hemen her yerinde sağlık hizmeti veren uzman hekimler yetiştirmeye devam etmektedir. Değerli öğrencilerimiz, insan sağlığına ve yaşamına dokunan bir mesleğin temsilcileri olarak sizlerin buradan aldığınız eğitim sayesinde mesleğinizi en iyi şekilde icra edeceğinize inancım tamdır. Bizler, ülkemizin ihtiyaç duyduğu çağdaş ve nitelikli insan gücüne sizler gibi yeni bireyler kazandırdığımız için mutlu ve huzurluyuz. Bu özel gün vesilesi ile kıymetli ailelerimize, öğretim elemanlarımıza ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, sizlere hayat boyu başarılar diliyorum.” dedi.

Mezun olan öğrencilere diplomaları ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği törenler diş hekimliği ve Hipokrat yemininin okunması ardından mezuniyet keplerinin atılması ile sona erdi.

 ODÜ Basın

Tarihi : 07-07-2022 21:08:44