Tıp ve İlahiyat Fakülteleri Eğitim Binalarının Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve projesi tamamlanan İlahiyat Fakültesi eğitim binalarının yapım çalışmaları devam ediyor.

Sağlık Bakanlığına Üniversitemiz tarafından tahsis edilen 208 dönümlük hastane arazisinin ardından yapılan 42 dönümlük ek yer tahsisi ile inşaatına başlanan Tıp Fakültesi Morfoloji binasının çalışmaları devam ediyor.  Toplamda 17 bin metrekarelik bir alana sahip olan ve 2023 yılında faaliyete geçirilmesi planlanan Morfoloji binası içerisinde akademisyen odaları, derslik, laboratuvar amfi ve konferans salonu bulunacak.

Bununla birlikte projesi tamamlanan İlahiyat Fakültesinin Mart ayında temelinin atılması planlanıyor. Toplamda 10 bin metrekare alana sahip olacak Fakülte binası içerisinde akademik ve idari personel odaları, derslikler, seminer ve toplantı salonu, dini musiki çalışma sınıfları, dil laboratuvarı ile kütüphane yer alacak.

Tarihi : 30-11-2021 13:53:35