Rektör Akdoğan “Ordu Tanıtım Günleri”ne Katıldı

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen ve bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen “Ordu Tanıtım Günleri”ne katıldı.

Ordu Valiliğinin himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğin açılış programına,  AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, CHP Ordu Milletvekili  ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, protokol üyeleri ile davetliler katıldı.

Gerçekleştirilen organizasyonda Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları  Fakültesi öğrencileri tarafından mini konser verildi. Ayrıca Üniversitemize ait tanıtım stantlarında davetlilere, Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından tansiyon ve şeker ölçümü, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından diş bakımı yapıldı.

ODÜ Basın

Tarihi : 05-11-2021 10:41:50 / Düzenleme Tarihi :05-11-2021 14:44:24