“Kur'an-ı Kerim-i Anlamaya Çalışmak” Online Semineri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından “Kur'an-ı Kerim-i Anlamaya Çalışmak” konulu online seminer düzenlendi.

YouTube oduzem kanalı üzerinden gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Programın moderatörlüğü İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Yağızhan Genç tarafından yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Kur’an-ı Kerim bizim için bir hayat membağı, bir rehber, dünya ve ahiretimiz için olmazsa olmazımızdır. Peygamber Efendimizin örnekliği çerçevesinde Kur’an ile hayata başlıyor, hayatı yaşıyor ve Kur’an ile yolculuğa devam ediyoruz. Bu düşüncelerle Allah bize Kur’an ile sevgili Peygamberimizle hayatımızı en güzel şekilde yaşamayı; mümince, Müslümanca ve insanca Kur’an-ı Kerim’in ahlakına, öğütlerine, Peygamberimizin sünnetine bağlı bir hayat yaşamayı nasip etsin.” dedi.

Programın devamında İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı tarafından “Kur'an-ı Kerim-i Anlamaya Çalışmak” konulu seminer gerçekleştirildi.

ODÜ Basın

Tarihi : 11-06-2021 13:50:38 / Düzenleme Tarihi :14-06-2021 07:56:56