Rektör Akdoğan Ünye Flash FM’in Konuğu Oldu

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ünye Flash Fm'e konuk olarak yapımına başlanacak olan Ünye Yerleşkesi ile Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait olan ve 2019 yılında Üniversitemize devredilen Ünye’deki 165 dönümlük araziye yapılacak Ünye Yerleşkesi hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Arazinin verimli bir şekilde kullanılması için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz. Ordu Üniversitesi olarak paydaşlarımızla fikir birliği içerisinde en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üniversitemizin en çok öğrencisi olan fakültesidir. Dolayısıyla yapacağımız yeni fakülte binasının öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın ihtiyaçlarına cevap veren bir bina olması gerekmektedir. Bu bağlamda 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binası içerisinde hem öğretim elemanları odalarının hem öğrencilerimizin eğitim göreceği sınıfların hem de diğer salonların olduğu son derece donanımlı bir eğitim alanı olacaktır. İlerleyen zamanlarda bu yerleşke içerisine Meslek Yüksekokulumuz ile sosyal ve sportif alanların da yapımına yönelik çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” dedi.

Tarihi : 29-05-2021 17:49:33 / Düzenleme Tarihi :29-05-2021 18:55:04