Rektör Akdoğan’dan Samsun ve Sinop Üniversitelerine Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ile birlikte Samsun ve Sinop Üniversitelerini ziyaret etti.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a gerçekleştirilen ziyarette bölge üniversiteleri arasında yapılacak iş birliğinin önemine dikkat çekilerek geliştirilebilecek araştırma faaliyetleri ve projeler üzerinde duruldu. Komşu il üniversite rektörlerinin yapacakları istişarenin, kaynakların verimli ve etkin kullanımı açısından da önem taşıdığı ve bu nedenle bu tür ziyaretlerin sıkça yapılmasının uygun olduğu konusunda görüş birliğine varıldı.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın makamına gerçekleştirilen ziyarette ise Sinop, Ordu ve Giresun illeri ile bölgenin gelişimi noktasında üniversiteler arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği ve ortak projelere yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Tarihi : 09-01-2021 12:43:02 / Düzenleme Tarihi :09-01-2021 17:15:56