Rektör Akdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek akademik ve idari personel ile öğrencilerle bir araya geldi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna gerçekleştirdiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, eğitim biriminde yapılan çalışmalar hakkında Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Korkmaz’dan bilgi aldı.

Akademik ve idari personel ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen Rektör Akdoğan, gerçekleştirilen çalışmaların ortak akıl çerçevesinde yürütüldüğünü belirterek “Üniversitemizde birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi geliştiren huzuru, barışı sağlayan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir tutum içerisinde olduğumuzu bilmenizi isterim.  Çalışmalarımızı şeffaflık içerisinde, devletin çıkarları doğrultusunda, ortak bir akıl çerçevesinde yürüterek Üniversitemizi daha ileri götürmek üzere gayret edeceğiz. Yetiştirdiğimiz teknik personel ile sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanları vatanına milletine hizmet eden milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetiştirecek, ilimiz başta olmak üzere bölgemize ve ülkemize hizmet vereceğiz.” dedi. Rektör Akdoğan, derslerin zamanında ve verimli bir şekilde yapılmasının önemine dikkat çekerek Ordu Üniversitesinin Turizm Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksek Okulu gibi eğitim birimlerinin aktif hale getirileceğini, bununla birlikte personelin yabancı dil ve akademik anlamda gelişiminin de teşvik edileceğini ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantı sonrası Rektör Akdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun laboratuvar, atölye ve dersliklerini gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ODÜ Basın

Tarihi : 07-01-2020 11:37:37 / Düzenleme Tarihi :07-01-2020 14:09:36