- Anasayfa
- Haberler
Yerli Malı Haftası Kapsamında “Yöresel Lezzetler” Etkinliği Gerçekleştirildi
Yerli Malı Haftası kapsamında Üniversitemiz Gastronomi kulübü tarafından “Yöresel Lezzetler” etkinliği gerçekleştirildi.
Morfoloji binasında gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Prof. Dr. Niyazi Taşçı, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Güler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı ve Gastronomi Kulübü öğrencilerinin hazırladığı Ordu yöresine ait 13 farklı yöresel ürünün yer aldığı etkinlikte; etli Akkuş kuru fasulyesi, mısır çorbası, pancar çorbası, keşkek, gürcü kavurması, hamsi köftesi, pırasa kaynanası, pancar sarması, pancar diblesi, kuru yufka böreği, kabak tatlısı ve Ünye lokumu gibi pek çok yöresel lezzet katılımcılara sunuldu.
ODÜ Basın
- Üniversitemizde Milli Mücadele Ruhunun Doğuşu Çanakkale Paneli Gerçekleştirildi
- ODÜ 17 Yaşında
- ODÜ’de “Deprem Gerçeği ve Yapılar” Paneli Gerçekleştirildi
- Üniversitemizden Deprem Bölgesine Yardım Eli
- Üniversitemiz Hastanesi Kardiyoloji Kliniğinde Başarılı Kalp Operasyonu Gerçekleştirildi
- Üniversitemizde Şeb-i Arûs’un 749’uncu Yıl Dönümünde Tasavvuf Müziği Konseri Gerçekleştirildi
- ÜNİ-DOKAP Dönem Başkanlığı Üniversitemize Devredildi
- Üniversiteler Arası Voleybol Bölgesel Lig Grup Müsabakaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı