ÖSYM 2023-MSÜ (Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı) BSS (Bina Sınav Sorumlusu) Ve BSSY (Bina Sınav Sorumlu Yardımcısı) Toplantı Duyurusu

02 Nisan 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2023-MSÜ Sınavı’nda (Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı) görev alacak olan BSS (Bina Sınav Sorumluları) ve BSSY (Bina Sınav Sorumlu Yardımcıları) ile 31 Mart 2023 Cuma günü saat 14:30’da Fen Edebiyat Fakültesi toplantı salonunda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapılacaktır.

Bina Sınav Sorumlularının ve Bina Sınav Sorumlu Yardımcılarının toplantıya katılmaları önem arz ettiğinden (katılım imzası alınacağından) gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

Prof. Dr. Selahattin MADEN

ÖSYM Ordu İl Sınav Koordinatörü