Üniversitemiz Personeli Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

18.06.2018

Üniversitemizin akademik ve idari personeli Ramazan Bayramı sonrası düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Cumhuriyet Yerleşkesi personel yemekhanesinde düzenlenen bayramlaşma törenine; Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Mehmet Kenan Şahin’in yanı sıra akademisyenler ve idari personeller katıldı.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Hoşgörünün ve bereketin simgesi olan mübarek Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak toplumumuzu kaynaştıran ve ortak paydada buluşturan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız. Bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, yalnızca bu ay ve Ramazan Bayramı ile sınırlı kalmayarak birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın daim kılınması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile başta Ordu Üniversitesi ailesi olmak üzere siz değerli akademik ve idari personelimizin, değerli ailelerinizin, tüm Ordu halkının, milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde nice sağlıklı, mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.” şeklinde konuştu.